söndag 22 februari 2009

Längtan....


Längtan kan ju vara så mycket. Men just nu längtar jag tillbaka till Mallorca där vi var förra året. Sol, värme och blått hav. Det är annat än snöblask, grå himmel och nollgradigt.

lördag 21 februari 2009

Solklara vinnare

I kväll var det inget snack. Det stod klart ganska tidigt vilka som var mina favoriter för kvällen, konkurrensen var ganska tunn tycker jag.



Men dessa två kan säkert stå sig även i finalen, helt klart så hade dom gått vidare även om dom kommit till andra chansen.



Kvällens vinnare enligt mig är......





söndag 15 februari 2009

Arboga

I dag blev det en liten tur till Arboga. Första gången som jag var där. En jättefin gammal stadskärna med ån som gick igenom. I dag var det en mycket lugn och slumrande stad, väldigt få människor ute och inga som helst problem att hitta parkering. Kan tänka mig att det är lite mer liv där på sommaren så det kommer definitivt att bli ytterligare besök där när det börjar grönska.


Gillade motiven på vindflöjlarna, vet dock inget om deras betydelse så är det någon som kan berätta det så vill jag gärna veta.

torsdag 12 februari 2009



Antingen så kan man göra byggbaracker fula, eller så kan man göra dom snygga. Som den här som står utanför Operan i Stockholm. Häftigt tycker jag.

onsdag 11 februari 2009

Första dagen



Hittade en gammal stegräknare som jag började använda i dag. Kan ju inte låta bli att tycka att det var lite korkat att gå ut på en timmes promenad efter jobbet. Jag är ju trots allt en riktig latmask och nu blir det ju tufft att öka antalet steg i morgon och dom följande dagarna. Men man kan ju råka glömma att ta med sig räknaren någon dag.... Visst låter jag riktigt seriös?

tisdag 10 februari 2009

Snygg bro


Var ute och promenerade häromdagen och tog premiärturen över en ny gångbro över Eskilstunaån. Bron går från Faktoriholmen till Munktellområdet och jag tycker att den är riktigt snygg. Dessutom så tror jag att den blir väl använd, det känns på något sätt som ett naturligare sätt att komma till Munktellområdet ifrån stan.













Det enda som känns lite oroväckande är att hela bron skakar när man går över den. Kanske börjar bli dags att gå ner lite i vikt i alla fall....