torsdag 9 april 2009

Glad påsk från Eskilstuna


Påsken är inte en av dom högtider som jag firar men jag tycker att det är väldigt skönt att ha fyra lediga dagar framför mig. Lite påskkänsla kunde jag inte undgå att få när jag var ute på promenad. Flera av Eskilstunas rondeller är nu härligt påskpyntade. Kul att kommunen försöker pigga upp stan lite. Det får också bli mitt bidrag till påskstämningen.Jag är ändå väldigt glad att dom inte hade pyntat den i mitt tycke absolut snyggaste rondellen i stan. Den ligger i Munktellområdet och består bara av en ståtlig vacker ek. Så fint tycker jag.

4 kommentarer:

 1. Jag tycker också det är kul när det pyntas i städerna! Fast ek-rondellen behöver ju inget pynt, inte ens en rondellhund!
  Glad Påsk. /kram Anette

  SvaraRadera
 2. Glad påsk på er pojkar...

  SvaraRadera
 3. Fira o fira.. säger som du helt underbart med ledighet.. några fjädrar i riset och farmors gamla höna sen är det påsk.. *ler*.. jo kankse ett par ägg också.. som jag dekorerade och målade så fint förra året. Men skönast är vädret att man kan vara ute och greja, o stöka runt i trädgården. Lite god påskamat är aldrig fel det heller.. GLAD PÅSK på dig.. Hälsa H.. Kram/Monica

  SvaraRadera
 4. Eken är så vacker och staden får allt fler snygga rondeller, jag gillar den utanför Café Kaka

  SvaraRadera