söndag 13 juni 2010

Balkongnjutning

När tiden inte riktigt räcker till för att åka ut till stugan så får man passa på att njuta av det som finns på balkongen.

Pelargonerna börjar bli kraftiga och fina med massor av knoppar.Några har förstås redan slagit ut...Tomaterna från Hornudden växer och det dröjer nog inte så jättelänge innan man kan njuta av den första röda. Men dom vill nog nu (liksom jag) ha lite mer sol än regn.Mina egenodlade paprikor börjar och få också små knoppar.Och doftliljorna som jag planterade i kruka växer som bara den. Hoppas dom vill blomma så småningom också.Tack för alla era fina kommentarer. Jag blir så glad över dom. Tyvärr så har jag inte hunnit varken blogga eller läsa andras bloggar så mycket den senaste tiden. Den här våren har verkligen varit hektisk (visserligen med roliga saker) med allt från trädgårdsmarknad till anläggande av trädgård hemma hos kompisar. Nu börjar det lugna ner sig och om en dryg vecka så börjar min semester, så jag får väl ta igen det då.

8 kommentarer:

 1. Så härligt med knoppar på pelargonerna! Jag har nog misskött mina lite nu. De får bara vatten och har inte planterats ut i stora krukor ännu. Inga knoppar än, alltså. Får njuta av era så länge:)
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 2. Oj,,,,vad det ser fräsch ut alltihop
  Håkan

  SvaraRadera
 3. Härligt med knoppar och tomater på gång......

  Ha det bra!
  /Charlotte

  SvaraRadera
 4. Oj, så långt tomaterna har hunnit hos dig. Doftliljan har jag också planterat i år, även paprikan och förstås, ett stort gäng pellisar, hmm...vi verkar ha samma växtval i år :)
  Ha det gott! /Bea

  SvaraRadera
 5. Njutbart..och tiden som aldrig riktigt räcker till..lev och njut..ha det..Maria

  SvaraRadera
 6. Oj har du tomater redan?! Jag har i alla fall knoppar och blommor på mina. ;) Förra sommaren för för dålig solmässigt så nu hoppas jag att sommaren kommer igång på riktigt. Idag helst.

  SvaraRadera
 7. Mina tomatplantor är jättetjuriga, inte alls någon fart på dom. Härligt med frodiga, knoppiga pelargoner!
  Må så gott på din balkong och hoppas värmen kommer snart!

  SvaraRadera
 8. Ha en skön semester.....tänk inte på jobbet en endaste minut. Vi kommer kanske förbi landet och smakar på röda, solvarma tomater...det godaste som finns. Kraaaaaaaam

  SvaraRadera