måndag 26 september 2011

Jag är tillbaka

Efter ett väldigt långt uppehåll (läs hela sommaren) känner jag nu att jag börjar få lite lust att blogga igen. Att jag inte bloggat själv har ju delvis fört med sig att jag inte heller läst några andra trädgårdsbloggar och det börjar jag verkligen sakna. Några av er har jag ju koll på via Facebook så jag har hängt med lite om vad som hänt men jag saknar många av er andra.Min sommar har i korthet varit bra, ömsom sol, ömsom regn. Väldigt lite ogräsrensning, väldigt mycket vila och njutning vid vår lilla stuga. Vi har byggt ett plank/vindskydd och ett jättestort bord där vi bland annat avnjutit våra första egna druvor.

Tomten är tre, än så länge små ynkliga, äppelträd rikare och pelargonerna har redan fått flytta inomhus för vintern.

Ja det är väl ungefär vad som hänt i mitt liv. Ganska händelsefattigt men enligt mig fantastiskt skönt. Nu är jag på bloggbanan igen och förhoppningsvis dröjer det inte så väldigt länge innan nästa inlägg.

4 kommentarer:

 1. Men heeeej goa du! Och välkommen tillbaka! :) Tycker det låter som du har haft en riktigt skön sommar. Så där lagom mycket som har hänt! :)
  Kul att du är på gång igen! Ses snart igen.
  Kramar!!!

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka Peter!! Du är saknad!!! Jag tycker inte alls att det verkar som du haft en händelsefattig sommar utan tänker "kvalitetstid"!! Vilket ju livet går ut på!!! Helt sunt att låta det "verkliga livet" få företräde framför blogglandia - sunt!!!

  Låter spännande med det stora bordet, hade gärna sett en bild på det :) Snäääääälla - blink!! Hääärligt med egna vindruvor, sådana har jag också planer att plantera!!

  Stoooooooooooooooooooor kraaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket för era fina kommentarer. Ni är ju två av dem som jag saknat under min bloggtorka, men jag ska erkänna att jag tjuvtittat lite på era bloggar :-) // Peter

  SvaraRadera
 4. Då kanske jag gör rätt i att hoppa in och börja läsa din blogg nu då, när du har som en liten nystart. Just nu har jag tappat gnistan, när det gäller trädgården, men jag hoppas att mina gröna fingrar snart börjar klia igen! Även om jag kommer att flytta in till stan, så kommer jag ju att ha en liten plätt att sköta. Vi får se vad det blir.

  SvaraRadera