onsdag 11 februari 2009

Första dagenHittade en gammal stegräknare som jag började använda i dag. Kan ju inte låta bli att tycka att det var lite korkat att gå ut på en timmes promenad efter jobbet. Jag är ju trots allt en riktig latmask och nu blir det ju tufft att öka antalet steg i morgon och dom följande dagarna. Men man kan ju råka glömma att ta med sig räknaren någon dag.... Visst låter jag riktigt seriös?

5 kommentarer:

 1. Oj, det var inte dåligt vad du har gått idag. Använde stegräknare ett tag, men sedan köpte jag hund, så då går man ändå!

  SvaraRadera
 2. En kul grej med stegräknare i varje fall - kanske man går några extra steg när man ändå "räknar" ;)
  Själv går jag mycket i mitt jobb och lockades att köpa en räknare - som ett stegbevis som visserligen inte befriar mig från kvälls-prommisar :)
  Kanske jag borde ladda med den igen, eller det borde finnas en timräknare vid datorn som är en riktig "inaktivetetsmaskin" och tidsslukare!!
  Trevlig dag! /Bea

  SvaraRadera
 3. Hehe..bron fick fart på dig, ja..
  Hade stegräknare ett tag men inte hjälpte det att man gick 15-20 000 steg om dan..jag var tjock ändå..sluta med godis funkade bättre

  SvaraRadera
 4. Heja på! Inte behöver man slå nya rekord varje dag utan det viktigaste är väl att man kommer ut och rör sig och tycker det är skönt!

  SvaraRadera
 5. Ja knata på du.....ska vi påminna dej
  Ha det

  SvaraRadera