måndag 30 mars 2009

Färskpressat

Blev plötsligt väldigt sugen på något som jag drack häromdagen som var supergott.Färskpressad apelsinjuice med ingefära och mynta, en riktig höjdardryck. Tyvärr har jag varken ingefära eller mynta hemma men väl några apelsiner så det får väl duga.

Kan även passa på att rekommendera ett besök på restaurangen där jag drack denna dryck. En eko-restaurang med namnet "Happy food, go eco!" (om jag nu minns helt rätt). Den ligger på Östermalm i Stockholm i hörnet Grevgatan/Riddargatan. Trevlig miljö och god mat, tomatsoppan som var "Dagens slurp" denna dag var jättesmarrig. Bilder från interiören blir det tyvärr inga här eftersom kvalitèn på dom bilder som jag tog inte riktigt var till belåtenhet.

6 kommentarer:

 1. Gott med nyttiga juicer! Ska ta tag i "färskpressningen" den här veckan har jag tänkt. Gäller att tänka på baddräktsformen ;-)

  SvaraRadera
 2. Det låter som en fräschingdrink....
  Man kanske skulle skrämma igång råkostrcentrifugen igen... ; )
  /Janne

  SvaraRadera
 3. Mmmm... låter nyttigt, läskande och gott! Snygg bild! Ha det gott! /Bea

  SvaraRadera
 4. mmm vad gott.. har hållt på o pressat apelsiner några veckor nu.. sen jag var förkyld o febrig och vips så blev jag bättre.. *ler*.. Tror jag i alla fall men visst är det gott, det med ingefära och mynta lät gott. Ha det gott o kram/Monica
  ps.. var du på mässan och såg något fint??

  SvaraRadera
 5. Det vill jag prova! Jag som så ofta har idétorka när det gäller min mynta!!!

  SvaraRadera