tisdag 10 mars 2009

Hårt arbete men vackert blir det.

Under tiden som jag är på jakt efter min egen skaparlust så får jag njuta av andras. Var och hälsade på några vänner som håller på och bygger till sin lilla stuga på landet. Och där lyser flitens lampa lika starkt som bygglampan. Tänk vad man kan göra själv med gemensamma krafter och både intresse och känsla för byggkonsten. Utvändigt har det varit klart (i alla fall enligt mig) ganska länge och nu håller dom på med finliret inomhus. Panelen är uppsatt och målad i exakt kulör och fönsternischerna likaså. Nu ser man stor skillnad för varje gång man kommer dit.


Tidigare har dom byggt vindslägenheten dom nu bor i. Ett riktigt mastodontjobb men så himla snyggt blev det. Nu är bara frågan vad ska det bli nästa gång? Eller ska dom kanske bara sitta ner ett tag nu och njuta av allt det fina?Vill också passa på att göra reklam för en tävling hos Annika på Naturliga ting som jag är med i. Där kan man vinna denna fina bok.


Den sidan är verkligen värd ett besök, och blir det ett besök så är jag ganska säker på att du återkommer. I alla fall om du liksom jag gillar trädgård och vackra bilder.

4 kommentarer:

 1. Jag hittar inte heller min skaparlusta i år.. så jag surfar runt och läser bloggar istället! :)
  Hoppas det går bra med dina sådder! Här är det bara Per än så länge som sått Penséer..jag väntar på sålusten också..:)
  Ha en fin vecka!
  /Kirsti

  SvaraRadera
 2. Det syns att de vet vad det håller på med. Jättecharmigt och välgjort. /Anette

  SvaraRadera
 3. Precis sådana väggar vill jag ha i "stugan vid havet"!! Bara jag hade någon som satte upp dem :) Är så himla fint med "spånt" eller vad det nu heter..... Jag har allt en svacka jag med.... sitter mest i soffan med min stickning, t.o.m bloggen blir lidande och då är det illa :) Men det kan vara skönt att ha sådana svackor, att tillåta sig att göra ingenting..... gott att läsa att fler känner så :) Kramis 8`)

  SvaraRadera
 4. Vi har nog alla drabbats av bloggsvacka-ingen trädgård att komma ut till inget bra fotoväder-så amn får flytta om möbler inomhus så länge-eller bygga till och om...........
  Ha det....Maria i Sennan

  SvaraRadera