tisdag 6 april 2010

Roliga planer...

Måste börja med att tacka för alla kommentarer och all hjälp med namn på busken i mitt förra inlägg. Tänk vad många härliga människor det finns i bloggvärlden.

Det har ju inte varit så tätt mellan blogginläggen men just nu kan jag skylla på att jag har annat att göra. Köksbordet är ju fullt med alla plantor som måste omskolas och vattnas hela tiden och sen har vi ju också startat upp en trädgårdsförening, Föreningen TRIM- Trädgårdar i Mälardalen. Föreningen är ju fortfarande bara i startskedet men nu har vi i alla fall ett första evenemang inbokat. Söndagen den 30:e maj kommer vi att anordna en växtmarknad här i Eskilstuna. Nu blir det till att ragga marknadsdeltagare och göra PR för detta.

Ja just det, det har ju blivit vår även här.


Till helgen ska jag till Stockholm och gå på "Nordiska trädgårdar". Åh vad det ska bli härligt. Kanske ses vi där också, såg på Facebook att Eva Robild och Annika Christensen har bjudit in till bloggträff där på lördag.

Hoppas ni alla får en fortsatt härlig vecka.

4 kommentarer:

 1. Spännande med en ny förening, hoppas det kommer många! Här har oxå rabarbern kikat upp liksom snödroppar, vintergäck och EN tussilago. Har inte varit ute så mkt så jag har säkerligen missat massor. Ska till att plantera om mina tomater, chillisar o ballongblommor så de får lite mer rymligt runt fötterna. Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 2. Vad roligt med en trädgårdsförening!
  Ha det så roligt på trädgårdsmässan, jag önskar jag kunde följa med! Du får hälsa Annika och Eva från mig. =)

  SvaraRadera
 3. Trädgårdsförening låter verkligen trevligt och den kan säkert inspirera och ge mycket "matnyttigt" för en trädgårdsintresserad.
  Själv har jag varit inne på tanken också att ta klivet in i en dylik förening :) men vi får se!
  Vad jag vet så ordnas det en massa olika utflykter och temakvällar som kunde ha något givande :)
  Må gott! /Bea

  SvaraRadera
 4. Vilken fin blogg ni har!!! Jättekul att få träffa er på mässan, i AoT:s monter. Hoppas vi får anledning att stötas på igen framöver:)
  Charlotta

  SvaraRadera