onsdag 7 april 2010

Vårfint på balkongen.

Tycker det känns så mysigt att göra i ordning lite vårfint på balkongen. Brukar satsa på lite vårlökar, så kan dom ju "återanvändas" på landet nästa år igen.

Den blå pärlhyacinten är så fin ihop med den mörka pensèen.Trots att solen lyser med sin frånvaro så känner man ju nu i alla fall att det är vår på riktigt.

7 kommentarer:

 1. Dessa härliga, efterlängtade vårblommor! Så fint du har fått till det på balkongen :) I dag har våren kommit till oss och jag ser fram emot helgen och det fina vädret som det spås, skall komma :)

  Nu är det väl tre år sedan jag och monica var på mässan och träffade bl a dig :)

  Ha det så kul på mässan och fota massor!!!!

  Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Vårlökar är ju aldrig fel och penséerna var tjusiga! Ha det gott på mässan.

  SvaraRadera
 3. Vårlökar går alltid hem! Pensén är så mörk att jag först trodde att det var den svarta Violen 'Molly Sanders'. Ha det gott på mässan och rapportera flitigt är du gullig / kram gittan

  SvaraRadera
 4. Men vilken söt penseé ljuvligt mörk och en riktigt snygging. Ja nu får du ha riktigt härlig och roligt på mässan och säger som Lotta, Fota massor jag vill seeee.. Kram/monica

  SvaraRadera
 5. Ja nu längtar man efter färg. Och visst är det praktiskt att spara lökarna. Jag har massor med hyacinter kvar sedan julen som ska ner i rabatten.

  SvaraRadera
 6. Den där lyxiga känslan att få pynta efter vårstädet..måste man bara unna sej
  Må så gått..Maria

  SvaraRadera
 7. Läcker färgkombination med den ljusa pärlhyacinten o den mörka pensen, snyggt!
  Ibland önskar man att man bara hade en balkong att pynta, så mycket lättare än 2500kvm, det tar lite längre tid liksom o resultatet syns inte så lätt heller *ler*. Har iaf köpt en låda penseer o en rosmarin som jag ska peppa mig själv med i em då jag ska försöka fixa lite fint i växthuset, en hanterbar del av min trädgård. Ha det så gott!

  SvaraRadera