onsdag 22 september 2010

Hösten är ju inte så dum den heller

Trots att man kan sakna varma dagar i solen, bad och grillning så måste man ju säga att hösten är ganska härlig den också. Eller vad sägs om detta?Och hösten är ju också rätt kravlös. Inga krav på att man måste sola och bli brun, ha tvättbräda (!?) eller hinna med alla uteserveringar, utan man kan bara gå omkring gömd i stora koftan eller ligga hemma i soffan under filten och mysa av alla levande ljus. Och förresten, vem har sagt att man inte kan fortsätta grilla under både höst och vinter?

6 kommentarer:

 1. Hösten ÄR bra! Fina soliga höstdagar är underbara..... Åh, vad härligt med lingon och kantareller.... Hösten är god också ;-) Trädgårdslivet hamnar i en lugnare lunk och det är som du säger lite mindre måsten nu..... Mysa är bara bäst..... och grilla gör vi året om!

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 2. Du har så rätt, fast jag egentligen inte är så glad i hösten....den är ju liksom "slutet" på nåt, och sånt gillar jag inte! Men visst är den fin i sig själv!

  SvaraRadera
 3. Instämmer, hösten är helt klart härlig! Om det bara inte regnade.... vi har haft otur med både augusti och september med mycket regn och det är ju lite trist förstås, men oavsett väder så kan man gå till skogen en tur och plocka bär och svamp. Hemmakokad lingonsylt som är så gott!!

  Ha en skön helg, kram ♥

  SvaraRadera
 4. Vad avensjuk jag blir på dina lingon!!
  Det pratades om att det fanns mycket lingon i skogarna där jag bor...pyttsan! inte där jag var iallafall.
  Hemmakokt lingonsylt är det godaste som finns.
  //Ken

  SvaraRadera
 5. Höstens färger är så goa ,,vilka skatter du har fotat,,dom symboliserar helt klart höst för mej med,,härliga bilder!
  ha en go helg kram Monica

  SvaraRadera
 6. Hmm.. så gott med lingon o svamp.. en tur till skogen för att hämta kraft vore nog inte så dumt nu när vi pratar om att stanna upp o njuta.. =)). Tack för dina gulliga ord hos mig.. försöker ju alltid att tänka till och känna efter för att "leva" på rätt sätt men visst som du skriver är det en ständig kamp att bekämpa stress och jagande av olika saker.. men man blir bättre med åren på det tror jag.. =).. ha det gott, jag hoppar nog skogsrundan det regnar så förskräckligt här.. kram/Monica

  SvaraRadera