söndag 20 februari 2011

Jag ger mig

Istället för att fortsätta tjata om våren som verkar dröja så får jag väl njuta av att vi har en helt underbar vinter just nu. Mycket snö och kallt så in i norden men helt fantastiskt vackert.

Antingen får man sätta på sig långkalsingar och en extra tröja och ge sig ut i solen......eller så kryper man in i stugan......tänder upp i vedspisen och njuter av allt det vackra genom fönstret.Och har man tur så finns det en bukett fina tulpaner på bordet förhöjer njutningen.

Hmm, det här med vinter kanske inte är så tokigt ändå.

10 kommentarer:

 1. Kallt har vi också och vädret är betydligt bättre nu än det var när vi hade snö och en massa minusgrader. Konstigt att det kunde vara en massa minus och mulet/dimmigt i flera veckor.. nu ligger det mellan -5 och -10, solen strålar och luften är hög och underbar! Det ser onekligen vackert ut på dina bilder / gittan

  jag lyckas inte logga in så jag får bli anonym

  SvaraRadera
 2. Hej! Hittade hit via Atelje Skogslyckan :) Vackra bilder! Och du har den rätta inställningen! Man ska leva i nuet, inte vänta på nånting.. Vintern är faktisk vacker (men kall brr!), vi msåte sluta klaga :)

  Kram Ardisia

  SvaraRadera
 3. Helt rätt inställning, finns ingen anledning att gå och tjata om när våren ska komma. Bättre att njuta av vintern, och alla härliga vintermotiv som finns. Vem vet, nästa år kanske vinter får någon vinter.
  //Anne-Lie

  SvaraRadera
 4. VACKERT med vinter! Men...skall jag vara riktigt ärlig, börjar jag bli less på kylan!!
  Snart har vi mars och då skall väl saker hända så småningom :)
  Må gott! /Bea

  SvaraRadera
 5. Vintern är så vacker, bara jag slipper vara ute i den
  Kram

  SvaraRadera
 6. Oj oj så mycket vinter ni har.. vi har det också kallt men ingen snö. Det är inte så bra med barmark och kyla men se så är det i Skåne land.
  Fina fina tulpaner.
  Längtar du efter att klämma några bladlöss i år också?
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 7. Mycket vackra vinterbilder Haspet.. du gör det enda rätta, njut av tiden som är även om man mycket hellre skulle se spröda krokusar i landet än frostig o kall snö. Kram och ha en bra vecka.. Monica

  SvaraRadera
 8. Visst är det vackert, men jag har fått en överdos...Vill inte mer....
  Jag håller mig inne så mycket som det bara går!
  Må så gott!

  SvaraRadera
 9. FY F*N för vinter!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 10. Underbart vackra vinterbilder! Ja.. jag tror man ska försöka njuta lite av vintern... annars har man strax stressat igenom hela säsongen... Passa på att njuta av klarblå himmel, myggfria kvällar och att slippa klippa gräset... ;) Våren kommer! :)
  Kram,
  Anna-Karin

  SvaraRadera