tisdag 22 december 2009

Julen är räddad!!

Nu vet jag vad jag ska göra under julledigheten. Nu har nämligen Impectas frökatalog kommit. Jag ska bara titta lite, man måste ju inte köpa något. Eller??

8 kommentarer:

 1. Tyvärr har jag inte sett till att jag har den.
  Finns kanske på nätet också?
  Tack för din fina hälsning och jag skall säga dig att jag känner mig både rik och lycklig över mina få plantor grönkål. Det är en obeskrivlig känsla att gå ut att plocka den.
  Hoppas du får ihop önskelistan ang fröer och att du får en GOD JUL
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 2. Visst är det roligt när det dimper ner frökataloger i brevlådan! Vilken underbar bild du har som header! Såå tjusig! Jag önskar dig en riktigt God Jul! / Irene

  SvaraRadera
 3. Jag tror de bojkottar mig i år.. för ingen katalog här.. =). Eller kanske för att jag inget beställde förra året.. Nu lackas det verkligen mot jul.. hör nästan tomtenissarna tissla o tassla.. Önskar dig en skön och härlig jul.. och det är tur att åtminstone du kikar in för lucka 24.. skulle tro att många är upptagna den dagen.
  Kram MOa

  SvaraRadera
 4. Nej det fanns ju ingen som man ville ha i den katalogen *fingrarn i kors*..........har inte beställt ännu, men lite kryssat har det blivit och så ska jag prata med moster om vad hon ska ha. (Hon blev smittad av mig för några år sedan. Stackarn!)
  Ha det så fint och god jul på er! Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Ja, den damp ner hos mig också för några dagar sedan. Jag har redan börjat göra små markeringar, och någon gång efter nyår lär en beställning skickas. :-)

  SvaraRadera
 6. GOD JUL å må så gått
  Tack för alla kommentarer jag fått
  Maria

  SvaraRadera
 7. Min lista från Impecta blev lika lång som tomtens julklappslista tror jag visst "skrattar" Det blir till att ta fram pennan och försöka krympa ner längden på den rejält. Man ska ju få plats med sådderna också. Mycket grönsaker ska jag så i vår det är något som är säkert. Ha nu en go och skön jul / kram gittan

  SvaraRadera
 8. Å så roligt! Jag har inte fått min än, men det kom en annan i lådan idag. Jag har lagt undan den, men den kommer nog fram direkt efter julhelgen... :)

  God Jul Peter!

  SvaraRadera