tisdag 15 december 2009

Ska jag eller ska jag inte?

Det jag funderar på just nu är hur jag ska göra med bloggandet. Jag har ju trivts med kombinationen att ha denna som min mobilblogg och ha trädgårdsbloggen som en lite mer "seriös" blogg. Nu verkar det ju inte bättre än att trädgårdsbloggen har gjort sitt, kommer inte in där och det lilla jag sett lockar mig inte alls. Dessutom så har ju många av mina trevliga bloggvänner från TB gått över till andra alternativ. Nu tycker jag att blogspot är lite krånglig att få snygg med bilder och så, men det kan ju i och för sig mer bero på mitt tekniska intresse och kunnande. Ska i alla fall ta mig en funderare på över hur jag ska göra.

2 kommentarer:

 1. Vadå svårt med bilder? Den du fått in i dag är superläcker.....
  När det gäller TB är det nog bara tålamod som gäller.... Jag brukar ta en kopia på mina inlägg här o lägga in där.... när o om jag kommer in.
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 2. Jag har ju provat på den nya bloggen tidigare i år som en av testförarna. Jag måste erkänna att jag tyckte det var oerhört krångligt där även om det fanns en massa andra roliga tillbehör. Mitt val blir förmodligen att jag stannar här istället. Men man behöver ju inte ha bråttom att besluta sig. Ge det lite tid och se hur det fungerar

  SvaraRadera