tisdag 13 april 2010

Det bästa från mässan.

Helgen tillbringades ju i Stockholm och på lördagen var det dags för Nordiska trädgårdar. Jag var väldigt förväntansfull och såg mycket fram emot mässan. Mycket var ju också helt fantastiskt härligt, snygga montrar och massor av fina installationer men allt det har ni ju säkert redan sett på andra bloggar. Jag fick nästan en överdos av allt vackert efter sex timmar där så därför inriktar jag mig i dag på mina möten med härliga och inspirerande människor.

Mitt första möte under dagen blev med två av mina "bloggidoler", Annika Christensen och Eva Robild. Tänk vad en dag kan börja bra, först få en varm kram av dessa härliga kvinnor och sen få lyssna på deras inspirerande och superintressanta föredrag kring boken "En lisa för själen".



Jag såg nog ganska kul ut när jag satt i publiken fånigt leende och nickande igenkännande under deras föredrag. Men det var verkligen så bra och mitt i prick.
Köpte ett ex av boken till oss själva och gav även bort en bok till en vän i födelsedagspresent. Förlåt Charlotte att vi var så giriga och tog dom sista exemplaren ;-).







Senare så träffade jag också på en annan bloggkompis, Caroline. Vi fick kontakt via trädgårdsblogg.se och har haft lite sporadisk kontakt sen dess. Men jättekul att ses igen, kul också att hon hade en egen monter på mässan där hon bla. sålde "blivande" fjärilar.



Några nya och jättetrevliga bekantskaper blev det senare också i Allt om trädgårds monter där Eva och Annika bjudit in till bloggträff. Där träffade vi Charlotte som har den härliga bloggen Trädgårdsflow. Sen kom Irene L förbi som hastigast, roligt att du gav dig till känna. Charlotta med Cesars trädgård var där liksom Hillevi som bloggar med Tankar från trädgårdsmästaren.

Här har vi Hillevi, Charlotte och andra (egentligen första...) halvan av Haspet.



Tack alla härliga människor för att ni förgyllde min dag på mässan.

En del kontakter blev det ju till trädgårdsföreningen också. Inget är klart men flera stycken verkade väldigt intresserade av att vara med på vår växt- och trädgårdsmarknad i maj.

Något annat än människor måste jag ju förstås visa också. Denna soffa var ju grymt snygg.



Men kolla in dom ljuvliga armstöden, tänk bara att komma på den idèen. Vilket konstverk.



Det får nog bli allt från mässan för min del.

En fortsatt fin vecka önskar jag er alla.

15 kommentarer:

  1. Heeej!

    Jag kände igen mig på PRICKEN i beskrivningen om fånigt leende, nickande under hela Eva o Annikas föredrag - men det var ju sååå himla BRA!
    Och, ja visst var armstöden helt underbara.. tänk att kunna komma på något så tokigt härligt!

    Hälsningar till även del 1....:-)

    SvaraRadera
  2. ... det gick lite för fort där...
    Varmt välkommen till "Min lista"...jag hoppar på här också!

    SvaraRadera
  3. Så härligt roligt du verkar ha haft.. blir grymt avundsjuk på dina möten med dessa spännande människor... Soffan vad säger man hur fin som helst.. är det videkissar som är satt på armstöden tätt tätt.. ? Ser så ut men galet roligt i såfall och vad mjukt det måste vara att lägga sin hand där. Ha det gott..kram/moa

    SvaraRadera
  4. Fy på dej att ha det så mysigt o kul. Jag är inte alls avis för att du träffat så många bloggisar!!
    Kul att du delar med dig av besöket
    KRam Ninne

    SvaraRadera
  5. Halloj igen Peter !

    Håller med dig om att alla härliga möten var det riktigt roliga och den stora behållningen från mässan....Eva och Annika och alla mysiga bloggisar. Det blir ju lite mer på 'riktigt' när man har setts i verkligheten också.

    Fantastiskt kul! Skulle verkligen vara kul att göra om och med ännu fler...

    Vilken tur att Annika och Eva hade ett litet extra lager av böckerna så även jag fick mig ett exemplar...:-)

    /Charlotte

    SvaraRadera
  6. Vad kul du verkar ha haft det! Jag suger i mig allas "reportage" om mässan. Det hade varit roligt att vara med, men har man smått i huset så är det inte så lätt att få ledigt en hel dag!
    Soffan var grymt snygg, men kanske inte så sittvänlig ;-)

    SvaraRadera
  7. Jestanes va skoj ni har haft det..att få träffas "live" e så roligt..och att få se en massa skojiga blommsoffor...Ha det..Maria

    SvaraRadera
  8. Ja, men den soffan var ju bara för underbar! Håller med till fullo om både fåniga leenden och härliga bloggvänner:) Ha det gott,
    Charlotta

    SvaraRadera
  9. Så roligt att få träffa så många bloggvänner!!!

    Jag, som inte hade möjlighet att gå på mässan i år, är så glad över "alla andras" uppdateringar därifrån!

    SvaraRadera
  10. Det var kul att träffa dig! Tur att Annica och Eva visade att du var där annars hade jag nog missat dig! Det var sååå myckat folk!
    Ha en fin dag! / Irene

    SvaraRadera
  11. Härligt att du delar med dig av ditt besök med så fina bilder. jag skulle gärna ha viljat vara där ochså och träffa alla goa bloggkompisar. Jag har ju en del som jag känner igen.
    Annika har jag gjort en bloggintervju med för ett tag sedan hon är ju en riktig engergi givare.


    Ha en fortsatt bra dag
    kramen/Gunilla

    SvaraRadera
  12. Nu rodnar jag. Inte så lite heller. Alla bloggare är mina idoler - vilken inspiration man får av alla dessa underbara människor. Jag blev så glad av att se er ha en liten minibloggträff vid AoT:s monter. Hasse måste jag ha träffat i ett tidigare liv, kan bara inte komma på var?! Missade däremot fjärilarna. Vet du om man kan köpa dem på nätet?
    Eva

    SvaraRadera
  13. Härliga möten och mycket inspiration…
    Soffan är ljuvlig.
    Kramiz//kullervilla

    SvaraRadera
  14. Ja visst är det kul att träffa bloggisar irl, nu är vi åtta tjejer (trädgårdsbloggare) som drar till Österlen första helgen i juni och spanar trädgårdar och det ska verkligen bli sååå kul. Ska även på föredrag med Annika här i Gbg snart så då vet jag att jag har ngt att se fram emot. Ha en underbar helg - kramiz

    SvaraRadera
  15. Hej på Er!
    Skriver så för det var kul att möte er båda.
    Blir alltid lika generad när jag ser mig själv och när någon skriver om en.
    Du skall veta att man är en liten varelse längst in.
    Du glädjer mig verkligen med dina ord.
    Oj oj vad stora krav jag har på mig tills jag skall till Göteborg. Håll tummarna.
    Kram till er båda och hoppas vi ses igen.
    Annika

    SvaraRadera