söndag 18 juli 2010

Tidningen Land:s öppna trädgårdar

I dag var det dags för att njuta och inspireras i någon annans trädgårdsparadis igen. Dagens tur gick till Mora gård mellan Malmköping och Strängnäs. Ett helt fantastiskt ställe med vackra röda välvårdade hus precis vid sjön och till detta en underbar trädgård.En rabatt med sommarblommor, som tyvärr inte syns riktigt bra på bilden, som föll mig precis i smaken. Så vackert och välvårdat vill jag också ha (men kommer troligen aldrig att få....).En jättefin örtagård framför ett fantstiskt växthus.Här fanns Kronärtskockor som bara väntade på att bli fotograferade. Dom är ju bara hur läckra som helst.Till och med enkla humlestörar blir ju jättesnygga i denna miljön.Här står Monica (i hatten) som har trädgården och samtalar med några besökare.Monica ska även börja anordna läkande trädgårdsdagar i sin trädgård, något som väckte mitt intresse.

Nu är det slut med trädgårdsmys och annat för i dag. I morgon är sommarlovet över och jag börjar jobba igen efter en avkopplande semester. Men batterierna är fulladdade av att ha njutit av växtkraft och blomsterprakt i tre veckor så nu orkar jag nog kämpa på ett tag.

6 kommentarer:

 1. Stackars dig......är din semester redan till ända :))))

  SvaraRadera
 2. Härligt att få lite från Lands öppna trädgård,, glädjer mej för jag kom mig inte iväg idag. Tack för titten!
  kram Monica

  SvaraRadera
 3. Ser ut som en härlig trädgård. Tänk att få bo vid vattnet!! Men man kan inte ha allt, jag är glad att jag har närheten till skogen.
  I år har väl semestern varit toppen. Liiite lättare att börja jobba är det väl då eller??!

  SvaraRadera
 4. Var väl gott med en sån fin dag i trädgårdar. Tack för titten.
  Förstår att du nu kan jobba med fin sem.laddning
  Ha det gott kram Ninne

  SvaraRadera
 5. Tack för visningen synda att man inte kunde få se detta men en vacker dag kanske...
  Snart är det 1000 trädgårdar.. det du
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera