söndag 9 januari 2011

Nygammalt

Från att ha varit en renodlad trädgårdsblogg så har jag ju nu även testat på att göra några inlägg på resebloggstemat så nu är det väl dags för lite inredning också?

Jag måste ju visa vad vi fått. Först ut är den lilla krukan och ljushållarna i metall som vi fick med från svägerskan i Oslo. Hon ska flytta utomlands och håller nu på att rensa ur förråden. Jag kan säga att bilen var ganska välfylld på väg hem därifrån. Krukan fylldes med lite Våreld (för så måste den väl heta så här års?) och vips så fick vi lite vårkänsla här hemma.Det andra kapet gjordes till stugan på landet. Landetgrannarna ska flytta därifrån och då skulle denna fina byrå och två stolar lämnas kvar. Det tyckte vi verkade lite onödigt så H frågade om inte vi kunde få ta dom istället, och det fick vi gärna. Stugan är ju inte jättestor precis, bara knappt 20 kvm, så det börjar ju bli lite trångt nu men när dom nya möblerna ställdes på plats kändes det verkligen bra. Men med våningssäng, två fåtöljer med fotpall, matbord med plats för tre och nu två byråer så kanske vi måste börja sätta stopp snart. Vi ska ju få plats själva också. Men finns det hjärterum....Nej det får nog vara allt på inredningstemat. Funderar på nästa inlägg, kanske modebloggarna får passa sig....

3 kommentarer:

 1. VIlka härliga 'presenter' ni fått!!!!

  SvaraRadera
 2. Jag säger bara YES, meeeera inredningsinlägg, haha!! Såå himla fina fynd, vilken tur att bara få dem så där enkelt!! Blev ju jättefint med vårelden i den nya krukan och så fint med matchande ljushållare! Gillar de vita möblerna också! Nu ser jag fram emot modeinlägget - du har faktiskt looooovat ju!!! :))

  Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 3. Vilket kap!
  Men du Peter, jag tycker du skall ägna dig åt pyssel och vårblommor och skippa modetrenderna:))
  Må så gott!

  SvaraRadera