söndag 27 december 2009

Inlägg i svartvitt.

Tänkte att det passar väl bra med ett svartvitt inlägg när ändå inte solen ville komma fram under min promenad. Tog mig en tur till Eskilstunas härligaste oas Rothoffsparken. Lika vackert vilken årstid det än är, nu är det så fint när parken är snötäckt.

Tyvärr så var cafèet stängt så någon fika blev det inte där i dag. Men det kanske inte var meningen att jag skulle smaska i mig fler godsaker denna helg.
Blomsterbäddarna ligger under snön och vilar i väntan på våren.Många olika träd finns det i Rothoffsparken men mitt favoritträd så här års är nog ändå dom ståtliga ekarna. Tycker deras konturer är så maffiga mot himlen.Så var nu denna julhelg till ända. I morgon är det dags att åka och jobba igen, undrar om jag kommer ihåg hur man ställer klockan. Nu har jag bara tre dagar av tågpendling till Stockholm kvar. Sen börjar jag på mitt nya jobb här hemma i Eskilstuna. Ska bli så skönt att slippa irritera sig på tågförseningar och att passa tågtider. Fortsättningsvis så blir det en promenad på cirka en kvart i varje riktning, det kan jag ju stå ut med. Undrar vad jag ska göra med all tid som jag sparar?

4 kommentarer:

 1. Ja tiden bara springer´iväg hela tiden.
  Fina bilder och det är så fint i svart och vitt.
  Här har det varit den gråase och mörkaste dagen på hela året.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 2. Svart vita bilder har något visst! Skönt att du slipper pendla mer. Du ska se att dagarna blir så mycket längre och det är underbart. Sovmorgon varenda dag =) Jag hoppas få en tjänst inom gångavstånd jag med, håll tummarna är du snäll. God fortsättning / gittan

  SvaraRadera
 3. Var ute i god tid.... sonen åkte upp idag.... blev 1 tim o 20 min sena upp!
  Läckra vinterståndare.... är det silverax?
  Här regnar det på våra isiga vägar, är lyckligt nog ledig imorgon ;-)
  Ha´t himla gôrgôtt i mellandagarna
  Nina

  SvaraRadera
 4. Vandra i vinterlandskap e helt underbart...snön som föll i Sennan e snart borta..har nästan blivit barmark igen..
  Men som sagts..nu e det bara till att blicka framåt
  Så lycka till på nya jobbet
  Maria

  SvaraRadera