onsdag 2 december 2009

Vilken melodi önskas?


Nej, tyvärr kan jag inte spela piano. Jag njuter av denna vackra flygel hemma hos en vän. Tycker det är en väldigt fin möbel också. Hade jag plats hemma så skulle jag gärna ha en. Men för allas trevnad skulle någon annan få spela då.

6 kommentarer:

 1. De flesta instrument är vackra! Min gitarr står alltid framme även om jag numera sällan eller aldrig spelar. Sen har vi har ju huset fullt av andra instrument som dock inte har samma skönhetsvärde iofs. Yngsta dottern spelar både trummor, gitarr och piano (fick bli ett key-board här hemma)

  SvaraRadera
 2. Stämningsfullt....det e ju nu man vill höra all den vackra musik som hör tiden till
  Må så gått..Maria

  SvaraRadera
 3. Har lyckan att ha en svåger som har en flygel....
  O som spelar på den dagligen.... bra dessutom!
  Det är en njutning ;-)
  Ha´t himla gôrgôtt
  NinaVästerplana

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag tycker också att det är en vacker möbel, men tyvärr kan jag inte spela. Min 9-åring har precis börjat spela elgitarr, men den är liksom inte lika snygg... :)
  Jag loggade nyss in på trädgårdsblogg för första gången på flera månader och såg att jag hade ett meddelande från dig. Förlåt att jag inte svarade. Jag vill inte stänga den bloggen, men jag är aldrig in på den nu för tiden.

  Må så gott!

  SvaraRadera
 5. Jo, jag känner på samma vis. Hade det funnits plats (och inte fullt så många små, nyfikna fingrar) hade jag gärna placerat ett piano här någonstans. Någon annan hade dock fått spela.

  SvaraRadera
 6. Hej och tack kära du för dina hälsningar till oss under denna svåra vecka som varit.
  Kul att du vill tälva.
  Ja tänk om mankunde spela eller sjunga.....
  Det hade varit kukl.
  Då skulle jag sjunga för dig.
  Ha det gott
  Kram
  Annika

  SvaraRadera