söndag 14 mars 2010

Bordet är dukat.

Rent estetiskt kanske man skulle önska sig en vackrare dukning av middagsbordet, men det är väl så att vi har olika syn på vad som är vackert.Det verkar som att det mest kommer att bli vegetariskt under den närmsta tiden.Okej, Paprika och Chili funkar väl när det väl kommer så långt så att man kan skörda och Pelargonblommor kan man ju alltid dekorera maten med. Men hur är det med Vallmo?Och Digitalis känns ju inte som att man ska få i sig allt för stora mängder av?Nej det blir nog till att gynna den lokala grillen och äta middag framför tv:n ett tag framöver, för där finns fortfarande lite utrymme att sitta. I övriga lägenheten är det fullt av krukor och plantor i olika storlekar. Fick i går ihop till 152 krukor och då är det ju fortfarande en hel del plantor som ännu inte skolats om. Och så småningom så ska det ju sås både Astrar och Lövkojor, hmm måste nog fundera på att möblera om lite.

8 kommentarer:

 1. Har Hasse samma intresse som du? Eller står han bara ut ;-)
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 2. Men var tog min kommentar vägen?

  Jaja, men 152 st krukor låter ju som väääldigt många. Än har jag inte tagit matbordet till sådderna.

  Lövkojan har jag redan sått, är det för tidigt tror du?

  SvaraRadera
 3. Hehe, känner igen den där synen med ett överfullt köksbord!

  SvaraRadera
 4. hihi, jag tycker nog att dukningen är helt ok =) Men samtidigt är jag otroligt glad över bordet i min tvättstuga med lysrör över. Du fick mig förståss att tänka tanken på att be om ett lysrör till att hänga över matsalsbordet, då kan jag ju få plats med hur mycket sådder som helst!!! Krukorna vågar jag inte räkna, de brukar vara ett par hundra... de åren jag inte sått så mycket "lol" Men jag undra också, delar ni intresseta för sådder och trädgård? Ha en fin vecka / gittan

  SvaraRadera
 5. Ja, här var det trångt, men vad gör man inte för att få trädgården att prunka av de vackraste blomster till sommaren :)
  Psst...grillinnehavaren skall ju förtjäna sitt levebröd också :)
  Lycka till! /Bea

  SvaraRadera
 6. Vilken läcker buffe du har dukat upp! Vi har en härlig tid framför oss. Bara snön kunde försvinna också, så man kan få hitta lite vackert utomhus. Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Underbart att se... flitig du är.
  Det där med tulpanerna har aldrig hänt mig (fingrarna i kors.
  Korten kommer nog imorgon skulle jag tro.
  Annika

  SvaraRadera
 8. Vilken trevlig blogg du har. Och vilken trevlig buffé du dukat upp. Finns inget bättre vårtecken än när huset är belamrat frösådder och sticklingar. Jag har sån tur att jag har ett eget rum där jag kan ha alla mina små "barn". Själv har jag i år dessutom införskaffat en planteringspyramid med planteringsbrickor och belysning som jag är väldigt nöjd med. Kan jag rekommendera.

  SvaraRadera