måndag 15 mars 2010

Glömde visst fylla på vatten...

Under tiden som jag haft fullt upp med att sköta om mina småplantor så glömdes tydligen tulpanerna bort. Jag upptäckte det i går när solen sken in genom fönstret och strilade genom dom torra blommorna.Nu gjorde det ju inte så jättemycket, jag tycker nämligen att det är så kul att fota lite halvdöda tulpaner. Ofta faller ju kronbladen av men denna gången satt dom kvar på stjälken. Och visst är det häftigt när solen letar sig genom bladen?Några av er undrade i mitt förra inlägg om intresset för sådd och blommor är gemensamt här hemma. Jag kan väl säga som så, H gillar blommor och växter men tycker nog kanske att det går liiiite till överdrift när jag börjar så och plantera. Och det har jag ingen förståelse för alls ;-)

Tack för alla trevliga och snälla kommentarer som ni lämnar här. Jag blir jätteglad av att läsa dom ska ni veta. Jag är ju lite bloggperiodare, vissa perioder är det bara skrivande och läsande av andras bloggar för hela slanten. Sen kan det gå veckor när jag knappt öppnar bloggen och då är det ju så kul att komma tillbaka och läsa era kommentarer. Självklart är ju bloggen mest för min egen skull, att få dela med sig av ditt och datt, men visst är det kul att höra att även andra uppskattar det man skriver. Sen vill jag komma med ett litet tips också (många av er är säkert redan med), gruppen Trädgårdsbloggar! på Facebook. Ett jätteroligt och levande forum för alla oss trädgårdstokar, där kan ni hitta mig när det inte händer så mycket här på bloggen.

Hoppas ni alla får en härlig fortsättning på veckan.

5 kommentarer:

 1. Att glömma fylla på, det händer även den bäste =) Facebook, jag är nog den ende i hela landet som inte finns med där. Men ärligt talat förstår jag inte vad man gör där som är så annorlunda gentemot msn... trög och inte speciellt intresserad av data = gittan "hihi" Ha det gott

  SvaraRadera
 2. Tulpaner är bara så härliga. HAr ju haft en bukett denna vecka som gått till historien. Den har varit minnst sagt varierande. Sen är dessutom tuliperna så härliga när de är "VISSNA" så man kan knappt slänga bort dem . De var ju jättefina de som du hade fast de slokade lite för snabbt-kanske??
  Ha det gott kram Ninne

  SvaraRadera
 3. Grattis Peter! Du har vunnit hos Annika på Naturliga Ting ;-)
  Jag hade en vissen tulpanbukett som stog i flera år.... hade nog gjort som du. Blev som eterneller ;-)
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 4. Hihi... jag har en vissen bukett ståndes i matsalen, har inte hjärta att slänga den för visst är de fina även i visset tillstånd :)

  Men kära nån vad du har sått! och jag tycker jag har mycket på fönsterbrädorna :)

  Men nu har jag äntligen sått min ballongblomma, blev ju påmind när jag läste här hos dig.

  har köpt sättpotatis i år för första gången på länge, sist var nog för 10 år sedan.... De skall få förgro på jordbädd inomhus och sedan planeras i kruka, kanske blir det en pallkrage till dem i vår, annars får de fortsätta sin tillväxt i spänner .)

  Ha det så gott ♥

  SvaraRadera
 5. Ja det gäller att vattna de små liven. Själv så köpte jag en Ranunkel som hade större krav än jag kunde uppfylla...så nu är den ett minne blott=(
  Kram /Vella

  SvaraRadera