onsdag 25 augusti 2010

Äntligen blommar Klockrankan

Som vi har väntat hela sommaren. Ja egentligen från tidig vår när Klockrankorna började vira sig runt köksfönstret. Men nu har det i alla fall hänt, den första blomman har slagit ut.Att bilderna är lite suddiga skyller jag även denna gång på den enorma mygginvasionen på landet. Så mycket mygg så att man blir alldeles hysterisk efter bara någon minut ute. Jag har sällan upplevt något liknande. Försökte mig på att ta en bild på dom men den blev ju inte så där riktigt lysande.Hann på den korta stunden jag var ute i alla fall se att min vackra Pelargon Sidoides blommar.Jag gillar verkligen färgen på dom blommorna. Hoppas att jag kan få njuta mer av dom i helgen och att myggorna då har blåst väldigt långt bort.

6 kommentarer:

 1. Verkligen härlig färg på blommorna! jobbigt med myggor, men snart bör de väl försvinna, det är väl en sommarplåga....(inget ont som inte har nåt gott med sig..)

  SvaraRadera
 2. Underbart! Sedoides liknar ju Lavender Lad lite grann, fast mörkare.
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 3. Den var väl värd att vänta på!
  Gillar den pelargonens blommor speciellt färgen.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 4. Klockrankan är väldigt vacker och precis som du skriver, fick jag även vänta läääänge innan den första klockan blommade då jag hade den för ett par år sen. Kanske man njuter ännu mera av blomningen på så sätt :)
  Ha en bra dag! /Bea

  SvaraRadera
 5. Ja du e det inte mygg så nog fanken försvinner ljuset..regnet faller eller så blåser det orkan..inte lätt att fota och få som man vill alltid..men inte kan jag se något av detta i dina bilder...ha det..Maria

  SvaraRadera
 6. Läcker och väl värd att vänta på! Du undrade om den rosa rosenskäran. Den heter Double Click rose bonbon har jag för mig. Trevlig helg. /Anette

  SvaraRadera