lördag 26 mars 2011

Inget kan stoppa oss nu!!

Våren är här. Jag vägrar gå med på något annat. I dag påbörjades vårstädningen i trädgården, allt som inte hann plockas bort i höstas innan snön kom togs omhand. Torra växtställningar klipptes ned, för oavsett om det blir kallt igen så tänker jag inte njuta av när solen gnistrar i frosten på dom.Björkarnas alla kvistar plockades ihop och lades på högen, jag glömde titta efter om det satt kvar några kvistar på träden men det kan det omöjligt göra med tanke på hur mycket som låg på marken. Krattade lite försiktigt där jag vet att det ska komma lite lökväxter vilken dag (eller månad??) som helst. Ville slänga mig över perennrabatterna också och rensa bort vintertäckningen men jag höll mig.

På ett ställe blommar Snödropparna för fullt.Det spirar i grönsakslandet, en del är väl kanske kvarglömt från förra säsongen, men vad gör väl det?

Till och med utemöblerna står nu på plats redo att intas inför kommande grillmiddagar. I natt blir det ju även sommartid så vad skulle kunna hindra oss från att njuta av våren nu? Nja, det skulle väl i så fall vara att det faktiskt fortfarande bara är mars och att temperaturen vissa dagar knappt tar sig över nollan. Men det struntar vi i va?VÅREN ÄR HÄR!!!

8 kommentarer:

 1. Hej
  Har också varit ute i dag och krattat fram våren :-) Satt en stund i solen och njöt av en kopp kaffe, man måste ju mysa också!

  SvaraRadera
 2. Så fint, äntligen. Det satt verkligen långt inne i år eller hur?

  SvaraRadera
 3. Härligt!!!!! Japp, nu är våren här - äntligen :) Ser att vi har kommit lika långt med knopparna, det var en härlig dag idag men det är fortfaranden tjäle i marken. Idag hängde jag ut tvätt för första gången - det skall bli extra gott att krypa ned i sängen idag :)

  Ha det så gott, kram ♥

  SvaraRadera
 4. Våren måste verkligen vara på väg nu, vi har väntat tillräckligt länge!

  SvaraRadera
 5. hahahha blir full i skratt, tänk när den når hit:) njuter lite av er vår så länge, och drömmer om späda rabarberstjälkar i en paj....

  SvaraRadera
 6. Åhhh vilka hääärliga bilder!! Jag skulle också vilja börja göra lite fint i landen och klippa ner lite skräp men här är alltför mycket snö ännu... får vara glad att kunna sola lite i alla fall!!

  kraaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 7. Tänk att kunna få rensa upp lite i trädgården! Här är fullt med snö ännu fast vi bor mer söder än norrut i landet.
  Läste om dig i AoT... kul att bli presenterad på detta viset... grattis!

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 8. Det är så härligt att äntligen vara igång igen. Grattis till ett fint reportage om dig och din blogg i AoT!
  Kram gittan

  SvaraRadera