fredag 11 mars 2011

Ute och inne

Knopparna på körsbärsträdet börjar faktiskt bli rätt stora nu men ändå känns det som att det kommer att dröja ett tag innan dom slår ut på allvar.Vilken tur då att man kan skynda på det lite i vas inomhus. Där har det kommit så här långt.Forsythian är ett strå vassare och har redan slagit ut dom första blommorna.Jag vet att jag sa att jag inte skulle tjata mer om våren men man är väl inte sämre än att man kan ändra sig eller?

Den övervintrade chiliplantan Peruvian purple verkar ha gått ett steg längre och tror nog att det redan är sommar eftersom frukterna redan börjar mogna.Men det finns ju lite växtkraft utomhus också. Denna lilla klöver verkar ju också vilja ha ännu mer vår och kämpar sig igenom både snö och is.I morgon ska jag också få mer vårkänsla. Jag ska nämligen till Stockholm och gå på mässan Rum och trädgård. Detta tack vare att jag vann biljetter hos härliga Hillevissan . Hon har ju även hjälpt till med att ordna så att det i år finns ett bloggcafé på plats, så förhoppningsvis kommer jag ju också att få äran att möta några härliga bloggare där.

Önskar er alla en riktigt trevlig helg med mycket vårkänsla.

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Jätte fina bilder. Man längtar till våren när man ser knopparna slå ut.

  Ha en fin dag!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Å vilka vårbilder, nu blev man sugen att ta sig en tur i snön ute och se om det har kommit upp något genom den!
  TREVLIG HELG och ha det kul på mässan!
  Susie

  SvaraRadera
 3. Den som ändå hade kvistar att driva inne... mina träd är fortfarande för små för att jag ska kunna klippa och ta in. Våren verkar dra ut på det i år men det kommer och då gläds vi än mer =) Jag hoppas solen tittar fram i helgen för jag är så sugen på att rensa bort visset från planteringarna och då behöver jag lite sol. Ha en go helg och en härlig mässa / gittan

  SvaraRadera
 4. Underbart med knopparna som slår ut-- även om du bara har dem inne.
  Ha en trevlig mässa Ninne

  SvaraRadera
 5. Knoppar är så fina så här års. De sprider så mycket hopp om framtiden.

  Ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera