onsdag 27 oktober 2010

Ego

I dag tänkte jag bara visa en bild. Nämligen den som jag hade med i fototävlingen Oktoberbilden hos Slottsträdgårdsmästaren.Det var jättekul att vara med i tävlingen och extra spännande då det under omröstningen var anonymt vem som tagit bilderna. Om du missade denna tävling så måste du gå in och titta på alla fina bilder, finns i två inlägg, här och här. Dom som kom på plats ett till fem hittar du här.

Det dröjer nog länge innan jag tänker kalla mig fotograf men jag tycker att det här med bilder är himla roligt. Jätteroligt med tävlingar också, hoppas det dyker upp många fler som jag kan delta i. Jag strävar ännu inte efter att vinna, även om det säkert vore kul, utan att få dela med mig av mina bilder och kanske få en och annan att glädjas åt dom. Sen är det ju roligt att ta lärdom av andra och försöka lära sig olika fototekniker osv. Kul också att titta på en del av sina egna äldre bilder och se att det faktiskt har skett lite förändring.

8 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag kollade faktiskt på alla vackra bilderna hos slottsträdgårdsmästaren under röstningsskedet och några lämnade kvar på näthinnan och riktigt ärligt, stannade jag upp (utan att veta det var din bild) och betraktade lök-bilden med de spännande påsarna som har ett budskap, höst, väntan på våren och att något är på gång. Mycket bra!
  Ha det gott! /Bea

  SvaraRadera
 2. Himla trevlig bild.... får mig att drömma om vad som skall komma ;-)
  Missade o vara med o rösta i den tävlingen i år, men var inne o kollade vinnar-bilderna häromdagen.
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 3. Det var en fin bild att tälva med tycker jag.
  Jag skall säga dig en sak att jag har nog aldrig tävlat med någon bild. Du skall veta attt det tog lång tid innan jag kallade mig för fotograf.
  Visst är det så att du bor i Éskilstuna?
  Kan du mejla mig på annika@naturligatning.se
  vore jag glad.
  Annika

  SvaraRadera
 4. Jättefin bild! Och visst är det en höjdare med "Slottis" fototävling, även om vi bara delade 6:e platsen:)...
  Jag tycker mycket om dina bilder och trevliga inlägg här på bloggen.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 5. Vilken jättefin bild som verkligen symboliserar hösten och oktober.... Planerad lycka är vad det handlar om... och förväntningar..... Underbart! Det är verkligen kul att fota tycker jag också... och oj, vad vad man lär sig hela tiden.

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 6. Ja, jag håller verkligen med dig. Bloggandet har inneburit att jag plöstligt har en hobby till! Fotografering! Hade ingen aning om att det var så roligt:)

  Din bild på lökarna är enormt inbjudande. Gillar färgerna och ljuset!

  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 7. U
  N
  D
  E
  R
  B
  A
  R

  B
  I
  L
  D

  Nu går vi mot våren :)
  Håkan

  SvaraRadera
 8. Snyggt!
  Önskar dej en trevlig helg, imorgon är det november...burr, ingen favorit månad hos mej. Men oktober har ju varit sagolik, best ever.

  Tyra

  SvaraRadera