tisdag 12 oktober 2010

Innergården i höstskrud

I våras gjorde jag ett inlägg om vår vackra innergård och hur den såg ut då. Året har gått men det är inte desto mindre vackert så här års.

Tänk att bo i en hyresrätt mitt i stan och ändå få ha utsikt över denna härliga gård.

I våras blommade Prakthäggmispeln (som jag via bloggen fick reda på att den hette) så här fint.I dag såg jag att den faktiskt blommade på en gren igen, kanske inte riktigt ultimat eftersom det redan varit frost några nätter. Tyvärr blev det ingen bild eftersom det redan börjat mörkna när jag såg det.

Förresten så är utsikten inte så pjåkig vid eftermiddagens solnedgångar heller.Har i dag hämtat mina bilder från utställningen/fototävlingen på biblioteket. Tyvärr blev det inget pris denna gång men det var himla kul att vara med och visa upp sina foton. Hoppas det blir fler tillfällen till detta.
Annars går just nu den mest fritiden åt till att planera evenemang för trädgårdsföreningen. I morgon har vi ett evenemang i Strängnäs då Nikos Doschoris har en föreläsning om och säljer produkter som är tillverkade av oliver från familjens gård i Grekland. Ska bli riktigt roligt att lyssna på. Vi håller också på att jobba på inbjudningar till vårens marknad den 21-22 maj i Eskilstuna. Mycket att tänka på men det är himla kul att planera och se fram emot vårens evenemang redan nu.

4 kommentarer:

 1. Vilken fantastisk innergård även nu på hösten! Fantastiska bilder! Du kommer definitivt att vinna fototävlingar vad det lider - dina bilder är underbara:)

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig innergård ni har. Jag önskar att alla stadsbor fick ha en frizon som den!

  SvaraRadera
 3. Vilken lycka att ha en sådan innergård, säger som Gittan de borde vara alla stadsbor förunnat.....
  Må så gott!

  SvaraRadera
 4. Vilket märkligt sammanträffande att du hittade till min blogg, och så är vi grannar! Antar att ni bor i porten längst bort, närmast garageinfarten? Ser ut så på bilderna över vår vackra innergård. Det är alltid lika härligt på våren och följa det stora körsbärsträdet i hörnet av gården.

  SvaraRadera