fredag 31 december 2010

Snart 2011

I årets sista skälvande timmar tänkte jag först blicka tillbaka på det härliga året som gått men jag väntar med det tills nästa år. Vårt nyårsfirande blir väldigt lugnt och stilla i svägerskans stuga utanför Strömstad. Det blir nog första året som jag och H firar nyår alldeles själva. Ovant men fantastiskt skönt. Inga måsten på god mat (men det blir det ändå..) eller att att man måste vara uppklädd och piffad. Det är i och för sig kul det också men i år njuter vi av att bara vara tillsammans. Vi tänker på djuren och miljön och hoppar över fyrverkerierna, istället får ni ett skådespel av färger från en västkustsk solnedgång tidigare i eftermiddags.

Vill bara passa på att tacka för alla besök på bloggen och alla oerhört snälla och fina kommentarer som ni lämnar. Jag blir oerhört glad för alla snälla ord och rodnar lite när ni skriver att jag faktiskt inspirerar er.

Mitt nyårslöfte får bli att jag ska bli bättre på att lämna avtryck i andra bloggar. Jag är ofta inne och läser och inspireras av alla fantastiska idéer som ni visar men kan ibland vara dålig på att lämna spår efter mig. Men som sagt nu ska det bli ändring, för jag vet ju hur glad jag blir när andra skriver här på min blogg.

Önskar er alla ett riktigt fint 2011 fyllt av härliga blogginlägg och fantastiska trädgårdsupplevelser.

16 kommentarer:

 1. สวัสดีปีใหม่!

  Happy New Year!!!

  Gott Nytt År!!!

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt År önskar jag dig också.
  Härliga bilder!
  /Helen

  SvaraRadera
 3. Tack själv för alla vänliga kommentarer du lämnat hos mig! Tänk, så många fina människor det finns, som man känner och ändå inte.
  Skönt att ngn värnar för djuren en sån här kväll, med alla fyrverkeripjäser som gör dom bara RÄDDA!

  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!/ Bea

  SvaraRadera
 4. Jag önskar dig ett Gott Nytt År! / Irene

  SvaraRadera
 5. tänk om alla tänkte som du och skippade fyrferkerierna,vi sitter här och försöker fira in det nya året tillsammans med en livrädd hund som har fått lugnande och en katt som ser sej oroligt omkring när det smäller ute på gatan,jätte vackra bilder//maggan
  GOTT NYTT ÅR

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara bilder! och tänk att få uppleva detta "live"!Gott nytt år till er!

  SvaraRadera
 7. Hej!!!! Så länge sen jag var hos dej att jag nästan hade glömt dej. Men sen såg jag att vi hade vunnit hos Gittan o då fick jag länk till din blogg. Nu kommer jag kanske o kikar in lite mer hos dej.
  Hoppas din nyår blev fin. Själv satt jag alldeles stilla i soffan med två sjuka barn. Ganska skönt det med.
  Önskar dej ett bra år 2011. /Knatten

  SvaraRadera
 8. Visst är det lika härligt med lugna och stillsamma nyårsfiranden, som vilda partyn! Som tur är kommer det nya år i en strid ström, så vi hinner med både och;)

  Underbara bilder med perfekta fyrverkerifärger!
  Ett riktigt Gott Nytt År,
  Charlotta

  SvaraRadera
 9. Hej där!
  Ja, det är inte lätt att hinna med allt man vill... Det gör inte jag heller, och brottas med det dåliga samvetet ofta. Men hellre det, än att man tar helt slut;-)

  Varmkram och önskningar om ett Gott Nytt År, Hillevi

  SvaraRadera
 10. Vilka underbart vackra bilder! Jag hoppas att ni fick en riktigt mysig afton på tu man hand. Det är faktiskt inte alls illa att "bara vara två" på nyår, ganska avkopplande och mysigt. Vi var också bara två i åt och njöt av en god middag, luýssnade på fin musik och hade det riktigt gott. Raketerna hoppade vi också över. Så Gott Nytt och en varm kram / gittan

  ditt paket kommer med posten så snart jag lyckats ta mig till ett postkontor =)

  SvaraRadera
 11. Fantastiska bilder och vilka färger.

  Önskar dig en fin start på det nya Året.

  SvaraRadera
 12. Vilken kavalkad av helt magiska miljöfoton, uunderbara... Önskar dig en god fortsättning på det nya året. För mig är du en ny bekantskap i blogglandia men jag ser fram emot att se vad du hittar på för kreativa saker det här året. Det ska också bli roligt att se mer av dina superfina foton!

  Mååååånga kramizar från aka

  SvaraRadera
 13. Det låter som att du haft en helt förträfflig nyårsafton.... Önskar dig ett härligt 2011!

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 14. Himmel vad tjusigt!

  En god fortsättning på nya året önskar jag dig (och grattis till vinsten hos Gittan - för det är väl du som vunnit!)!

  SvaraRadera
 15. Hejsan!

  Vilka vackra bilder och till nästa år ska jag vara ute i tid och köpa papperslyktor att skicka upp istället för raketer. Här njöts det av god mat och raketerna från Skansen räckte gott. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 16. Vilka fantastiska bilder! Jag hoppas ni fick en härlig nyårsafton och vill passa på att önska en god fortsättning på det nya året.

  Jag är ofta inne och hämtar inspiration från din blogg men skriver heller inte så ofta. Får försöka bli bättre på det i år. Det är ju, som du skriver, fantastiskt roligt att få kommentarer.

  /Anita

  SvaraRadera