söndag 10 oktober 2010

Härliga höst

Vackra färger, härlig luft och nästan helt kravlöst. Vilken underbar höst vi har just nu. Fortfarande glad efter att ha njutit av allt det vackra hos Maili i går så fortskred njutningen i dag. Men just i dag fick naturen själv stå för skönheten.






Dom här vännerna passade också på att njuta av den fina hösten. Kanske fyller dom på depåerna inför en lång resa.



Det är ju lite olika vad man tycker är vackert och ni får gärna kalla mig konstig men det här är något av det vackraste jag vet. Plöjda åkrar med mörk härlig jord som bara väntar på att brukas.



Och tro det eller ej, men man kan faktiskt redan nu ana att våren är på väg. För det börjar redan att grönska på fälten.



Några tappra växter i trädgården kämpar emot och bjuder på både knoppar och utslagna blommor.







Både Peace och Claire rennesaince har knoppar, undrar just om dom orkar slå ut innan frosten tar dom.





Efter denna härliga hösthelg så känner jag att jag har fyllt på med lite nya krafter inför den kommande arbetsveckan. Hoppas också att ni alla bloggläsare passar på att njuta av hösten.

5 kommentarer:

  1. Wow, vackert!...Känner såväl igen det du skriver om kravlöshet. Det är bara att passa på och njuta av all skönhet naturen bjuder på.....

    Tappra är dom, trädgårdens kämpar ofattbart att dom orkar blomma och bilda knopp!
    Även jag har fyllt på med kraft inför arbetsveckan,hoppas bara att jag orkar ta mig upp i morgon bitti.....jag är ganska morgontrött:)
    Fortsätt att njuta av hösten du med och må så gott!

    SvaraRadera
  2. Hej Peter.. Du är verkligen duktig med kameran. Lyckas fånga blommorna all skönhet..:-))

    SvaraRadera
  3. Nyplöjd åker är vackert! Eller som Julius sa när han var liten "Va´fin kolåkern är". Tog tid innan vi förstod vad han menade men det var kol till grillen han menade :). Mycket vackra bilder

    SvaraRadera
  4. Så härligt...håller med dej om att en plöjd åker med sina skiftningar i brunt kan ge en fantastisk känsla..ha det..Maria

    SvaraRadera
  5. Fattar inte Peter, att du kan fånga så mycket vackert med din kamera. Jag ser inte ens med mina egna ögon allt som är så där vackert och du ser det genom en kameralins. Fantastiska du!!!
    Hälsa Hasse och ge honom jättemycket beröm för innehållet i burkarna. En halv har redan gått åt och det är endast jag som varit i närheten av den. Farligt gott!!! Kram till er båda <3

    SvaraRadera